Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένα...

Τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένα και στη Θεσσαλονίκη ήταν «κοινό μυστικό», εδώ και καιρό, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν είχε σκοπό να συνεχίσει στο τιμόνι της ΠΑΕ, μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Εάν μια τέτοια εξέλιξη έμοιαζε με κεραυνό εν αιθρία, η απόφασή του να παραιτηθεί σήμερα, μία μέρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ του ΠΑΟΚ από το Κύπελλο, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τούμπα, είναι μια κομβικής σημασίας στιγμή για το μέλλον του συλλόγου.

Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα εις βάρος του πρώην διεθνή άσου ήταν βαρύ. Την κατάσταση δεν διευκόλυναν οι ανακοινώσεις συγκεκριμένων συνδέσμων κατά του Ζαγοράκη, σχετικά με το οικονομικό «άνοιγμα» της ΠΑΕ, αλλά και τις πωλήσεις (αποχωρήσεις) βασικών παικτών, όπως του Βιερίνια και του Κοντρέρας- αλλά και τα υβριστικά συνθήματα από μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ κατά του προέδρου στα τελευταία ματς της ομάδας στην Τούμπα.

Η πρόσφατη τιμωρία της UEFA, έστω και υπό τη μορφή της αναστολής, ήταν απλά το... κερασάκι στην τούρτα των προβλημάτων του ιστορικού συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Salonica Press News από τη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Θανάση Κατσαρή, και τον ενημέρωσε ότι δεν προτίθεται να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας.

Πλέον, αναμένεται συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ για τις αποφάσεις της επόμενης μέρας. Το ενδεχόμενο να αναλάβει καθήκοντα προέδρου εκ νέου ο Ζήσης Βρύζας είναι ανοιχτό.

Παράλληλα, πιθανότητες έχει το σενάριο να παραιτηθούν όλα τα μέλη του ΔΣ και να οριστεί καινούριο από το Πρωτοδικείο.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναρτήθηκε δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, η οποία έχει ως εξής: «Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας».

»Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής. Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας».

»Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα. Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...».


Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .