Image and video hosting by TinyPic

4/1/12

Καταδικάστηκαν ηλίθιοι ρατσιστές...

Σε ισόβια φυλάκιση καταδικάστηκαν σήμερα οι Γκάρι Ντόμπσον και Ντέιβιντ Νόρις στη Μ. Βρετανία για τη ρατσιστική δολοφονία του 18χρονου εφήβου Στίβεν Λόρενς το 1993.

Ο έφηβος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία αφού μαχαιρώθηκε από νεαρούς που του επιτέθηκαν απρόκλητα ενώ περίμενε το λεωφορείο στο νοτιοανατολικό Λονδίνο τον Απρίλιο του 1993.
Σύμφωνα με την απόφαση, ο Ντόμπσον θα πρέπει να εκτίσει κατ' ελάχιστον 15 χρόνια και δύο μήνες κάθειρξη ενώ ο Νόρις 14 χρόνια και τρεις μήνες.

«Ήταν ένα φρικτό και σατανικό έγκλημα», δήλωσε ο δικαστής Κόλμαν Τρίσι στην κατάμεστη αίθουσα του δικαστηρίου στο Ολντ Μπέιλι. «Αυτό το έγκλημα δεν διαπράχθηκε για κανέναν άλλο λόγο πέραν του ρατσιστικού μίσους», συνέχισε. «Ένας εντελώς αθώος 18χρονος νέος με μια πολλά υποσχόμενη ζωή μπροστά του σφαγιάστηκε στο δρόμο μπροστά στα μάτια αυτοπτών μαρτύρων από μια ρατσιστική συμμορία».

Απευθυνόμενος στους κατηγορούμενους, είπε πως «ήσασταν και οι δύο μέλη αυτής της συμμορίας. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι συμφωνούσατε πλήρως στις απόψεις και τις συμπεριφορές της».

Οι δύο καταδικασθέντες ήταν ανήλικοι (17 ο Ντόμπσον και 16 ο Νόρις) όταν διαπράχθηκε ο φόνος του Λόρενς.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .