Image and video hosting by TinyPic

30/1/12

Έντονη χιονόπτωση...

Χωρίς σημαντικά προβλήματα εξελίσσεται η κυκλοφορία στους δρόμους Λαμίας - Δομοκού, Λαμίας - Καρπενησίου και Λαμίας - 'Αμφισσας. Από νωρίς τα ξημερώματα έχει σημειωθεί έντονη χιονόπτωση κατά διαστήματα, ωστόσο οι παρεμβάσεις των μηχανημάτων εκχιονισμού διατηρούν τους δρόμους ανοιχτούς.

Λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, οι χιονοπτώσεις ήταν ιδιαίτερα έντονες στη δυτική Φθιώτιδα και τα μεγαλύτερα προβλήματα αντιμετωπίζονται στη Ράχη Τυμφρηστού, όπου το χιόνι έχει φτάσει τα 15 εκατοστά, ωστόσο το οδόστρωμα παραμένει καθαρό και η κυκλοφορία μέχρι στιγμής χωρίς προβλήματα.

Στα ορεινά χωριά της Φθιώτιδας, το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 20 εκατοστά και η χιονόπτωση, συνεχίζεται με ιδιαίτερα έντονο ρυθμό.

Παρόμοιες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί και στα ορεινά χωριά της Δυτικής Φωκίδας στην περιοχή του Λιδωρικίου. Στον νομό της Ευρυτανίας στο μεγαλύτερο μέρος η κυκλοφορία γίνεται μόνο με αλυσίδες.

Στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, ενώ στην περιοχή του Μαρτίνου στο 121 χλμ η θερμοκρασία είναι ιδιαίτερα χαμηλή, ρίχνει χιονόνερο χωρίς να υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .