Image and video hosting by TinyPic

13/1/12

Ούτε ο Καρατζαφέρης δεν έχει τόσα ακίνητα...

Σύμφωνα με δημοσιεύμα της εφημερίδας Λίμπερο, ο υφυπουργός Υποδομών της κυβέρνησης του Μάριο Μόντι, Γκουίντο Ιμπρότα, έχει στην ιδιοκτησία του 95 ακίνητα.

Ο Ιταλός υφυπουργός με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Κοριέρε Ντέλα Σέρα" σχολίασε ότι δεν είναι πλούσιος και τα ακίνητα αποκλειστικής ιδιοκτησίας του στην πραγματικότητα είναι μόνο δεκαέξι.

Επίσης, πρόσθεσε ότι σε ό,τι αφορά άλλα δεκαέξι σπίτια, το ποσοστό ιδιοκτησίας του δεν ξεπερνά το 8,33% ενώ το σύνολο των περιουσιακών του στοιχείων είναι αποτέλεσμα οικογενειακής κληρονομιάς, καθώς ο πατέρας του ήταν ιδιοκτήτης οικοδομικής εταιρίας.

«Η φορολογική μου δήλωση δεν ξεπερνά τις 249.000 ευρώ: 149.000 από τον μισθό μου και άλλες 100.000 ευρώ από τα περιουσιακά μου στοιχεία», ολοκληρώνει ο Ιμπρότα.

Στην λίστα προστίθενται ένα σπίτι στην Ρώμη και ένα στην Τοσκάνη, 22 γκαράζ και 23 αποθήκες, όλα σχεδόν με ποσοστό ιδιοκτησίας 8,33%,τέσσερις αυλές κ.ά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Μόντι έχει ετήσιο συνολικό εισόδημα 367.993 ευρώ και είναι ιδιοκτήτης, μαζί με την σύζυγό του και την αδελφή του, είκοσι τριών ακινήτων.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .