Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Καμαρώστε ρε έναν υπουργό που έκανε το καθήκον του. Τελικά αυτοί του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που κάνουν είναι το καθήκον τους. Να γιατί τους ψήφιζαν πάντα οι ραγιάδες...

Άγνοια νόμου σε όσους τον επικρίνουν για την κίνησή του να θέσει ερώτημα για την αντικατάσταση των δύο οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη, απέδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, τονίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να πράξει το αυτονόητο καθήκον και χρέος του.

«Ήμουν ήδη στη διαδικασία σύνταξης των ερωτημάτων όταν ο κ. Πεπόνης επισκέφθηκε την εισαγγελία του Αρείου Πάγου και του ενεχείρησε το φάκελο με τα θέματα της ΕΛΣΤΑΤ», υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωάννου, με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχέδιου για την αποσυμφόρηση των φυλακών, στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί παρέμβασής του στο έργο των δύο οικονομικών εισαγγελέων, συμπληρώνοντας ότι για το μόνο που μπορεί να ελεγχθεί είναι γιατί καθυστέρησε και δεν έστειλε από την πρώτη στιγμή το ερώτημα για την αντικατάσταση τους.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .