Image and video hosting by TinyPic

18/1/12

Οι πρωτεργάτες της πολιτικής (αν υπάρχει κάτι τέτοιο), χούντας συναντούνται και πάλι με τον στυγνό δικτάτορα και τραπεζίτη που κάποιοι μας τον διόρισαν...

Συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα Τετάρτη ο Λουκάς Παπαδήμος στο Μέγαρο Μαξίμου με στόχο να τους ενημερώσει για την πορεία του PSI, ενώ θα ζητήσει πλήρη στήριξη ενόψει των επαφών με την τριμερή επιτροπή και της κατάρτισης της νέας δανειακής σύμβασης.

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού έχει ως εξής:

Πρώτα, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, στις 12:00 το μεσημέρι. Στη 13:00, ακολουθεί η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ν.Δ, Αντώνη Σαμαρά. Στις 15:00 έπεται ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε συνέντευξη του στους New York Times ο Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος σημείωσε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την αποδοχή εκ μέρους των πιστωτών των απωλειών στα ομόλογα από την απομείωση του χρέους στην περίπτωση που δεν καταλήξουν οι συνομιλίες για το PSI. «Είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί ενόψει των προσδοκιών σχετικά με το βαθμό της συμμετοχής που θα επιτευχθεί». «Δεν μπορεί να αποκλειστεί. Θα εξαρτηθεί από το ποσοστό», είπε ο Λουκάς Παπαδήμος.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .