Image and video hosting by TinyPic

25/1/12

Μπορείτε να μας πείτε κύριοι της πολιτικής χούντας με το δικτάτορα που στηρίζεται πάνω σε τι ακριβώς διαπραγματεύεστε;

Τελικά η κυβέρνηση Παπαδήμου τι διαπραγματεύεται; Μήπως η μόνη συζήτηση πλέον που κάνει με την τρόικα είναι το είδος της χρεοκοπίας που θα συμβεί στην Ελλάδα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία με τα PSI; Αν όχι τότε θα πρέπει τώρα αμέσως να καταγγείλει την Standard & Poor's και να προσφύγει στα διεθνή δικαστήρια για τη συκοφαντία στις κρίσιμες αυτές ώρες για τη χώρας μας. Ο λόγος;

Η Standard & Poor's ανακοίνωσε ότι πιθανότατα θα υποβαθμίσει την πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας ("selective default"), αμέσως μόλις ολοκληρωθεί και τυπικά η διαδικασία αναδιάρθρωσης του χρέους της χώρας και η συμφωνία για την ανταλλαγή των ομολόγων (PSI).

Στην ίδια ανακοίνωσή του, ο οίκος τονίζει πως αυτή η εξέλιξη, η χρεοκοπία της Ελλάδας δηλαδή, έστω και υπό τον τεχνικό αυτό όρο, δεν σημαίνει αυτομάτως πως... «καταστρέφεται» η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν είναι αυτονόητο, ούτε συναπεκόλουθο πως μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα επέφερε ένα ντόμινο στην Ευρωζώνη», δήλωσε στο Blooomberg ο κ. John Chambers, ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολογήσεων της S&P.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .