Image and video hosting by TinyPic

20/1/12

Άρχισε να φυλλορροεί η ομάδα της ΑΕΚ...

Άρχισε να φυλλορροεί η ομάδα της ΑΕΚ εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων και του αδιεξόδου στην ανεύρεση επενδυτή που θα δώσει το φιλί της ζωής στον Δικέφαλο.

Οι παίκτες περίμεναν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πριν κάνουν την όποια τους κίνηση και τώρα ο καθένας... τραβάει τον δρόμο του. Πρώτος αποχώρησε ο Σάββας Γκέντσογλου ο οποίος χάρισε 100.000 ευρώ από τα χρήματα που του οφείλει η ΑΕΚ και είναι ήδη παίκτης της Σαμπντόρια. Δεύτερος αποχώρησε ο Νέιθαν Μπερνς. Ο ατζέντης του συναντήθηκε χθες με τον Σταύρο Αδαμίδη, προχώρησαν σε έναν συμβιβασμό-διακανονισμό και σήμερα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας τους. Ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει με ομάδα της πατρίδας του.

Οι επόμενες αποχωρήσεις θα προκαλέσουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα στην ΑΕΚ που κινδυνεύει με άμεση διάλυση. Ο Νίκος Καράμπελας, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay» είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Καρλσρούη και αναμένεται άμεσα να λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ. Προς Γερμανία είναι πολύ πιθανό να πάει και ο Κώστας Μανωλάς, αφού η Εβερτον πλέον δεν παίζει μόνη της για την απόκτησή του.

Στο παιχνίδι έχει μπει δυνατά η Κολωνία που τον παρακολούθησε στην Τούμπα και ενημέρωσε τον Στέλιο Μανωλά πως θα καταθέσει πρόταση, αλλά και η Καϊζερσλάουτερν. Επίσης, η ΑΕΚ να πουλήσει τον Γρηγόρη Μάκο. Σε αναζήτηση ομάδα είναι και ο Λεονάρντο, που έχει εξουσιοδοτήσει τον ατζέντη του να του φέρει πρόταση για να αποχωρήσει άμεσα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .