Image and video hosting by TinyPic

24/1/12

Για δες ρε κάτι πατριώτες του πρωκτού. Κλάσανε οι πατριώτες και βγήκαν αυτοί. Φτου σας ρε άθλιοι...


Η απροκάλυπτη ψυχολογική βία την οποία ασκούσε ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης του ΛΑ.Ο.Σ. στην Ημαθία και φερόμενος ως «εγκέφαλος» της Camorra της Θεσσαλονίκης, Μάρκος Καραμπέρης, προς τα θύματά του προκύπτει από τις συνομιλίες που δημοσιεύει η zougla.gr.

Ωμές απειλές και άμεσες εκβιάσεις, λόγια οργισμένα διά στόματος του «βαρόνου» της Θεσσαλονίκης αποτελούν το μεγαλύτερο κομμάτι των διαλόγων όπως καταγράφηκαν από τον υπερκοριό της Ε.Υ.Π..

«Θα σου βγει ξινό»

Τον Σεπτέμβριο του 2010, ο Καραμπέρης, προκειμένου να λάβει δάνειο από τράπεζα του εξωτερικού, ζήτησε να του ετοιμάσει τον φάκελο των δικαιολογητικών η (εξωτερική συνεργάτις μιας τράπεζας) Φ.Ε. και της έδωσε το ποσό των 22.800 ευρώ για τα έξοδα. Επειδή όμως δεν εγκρίθηκε η αίτηση του δανείου, ο Καραμπέρης, θεωρώντας την υπεύθυνη, απαίτησε να του πληρώσει 30.000 ευρώ, τα οποία της είπε ότι αντιστοιχούν στα έξοδα του δανείου που δεν είχε πάρει.

Τρομοκρατημένη η υπάλληλος, συναντήθηκε με το «δεξί χέρι» του Καραμπέρη, Δημήτρη Λογοθέτη, και υπέγραψε συναλλαγματικές ύψους 30.000 ευρώ. Μέσα σε δύο μήνες, η Φ.Ε. έδωσε στον Καραμπέρη (μέσω του Λογοθέτη) το ποσό των συναλλαγματικών, χωρίς ωστόσο να πάρει πίσω τις συναλλαγματικές ούτε και να έχει αρθεί η προσημείωση του ακινήτου της.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν στις 15 Ιουνίου του 2011, ο Καραμπέρης την προειδοποιεί: «Άκου, άκου κοροϊδεύεις, τώρα είναι 15 του μηνός και κοροϊδεύεις αύριο, σήμερα, αύριο… τον Λογοθέτη, του έσπασες τα νεύρα, επειδή την έμαθα την ιστορία, είσαι απαράδεκτη».

Δύο ημέρες αργότερα, της υπενθυμίζει: «Άκου τώρα να σε πω κάτι. Εάν δε με φέρεις σήμερα τα λεφτά εδώ στο γραφείο, δεν θα σε ξαναπάρω ούτε εγώ ούτε ο Λογοθέτης τηλέφωνο κι εγώ δεν είμαι Λογοθέτης να σε λέει λόγια». Και συνεχίζει: «Εμένα αν δε μου φέρεις τα λεφτά σήμερα, δε θα με ξανακούσεις τη φωνή μου στο τηλέφωνο ποτέ. Αλλά θα σου βγει ξινό, στο λέω εγώ».

«Θα σου βγάλω πρόγραμμα»

Έτερο θύμα της υπόθεσης, επιχειρηματίας με τα αρχικά Μ.Μ., έκανε το λάθος να

δανειστεί από τον Μάρκο Καραμπέρη ποσό των 40.000 ευρώ. Από φόβο μη χάσει την κατοικία του από τον Καραμπέρη από έκδοση διαταγών πληρωμών, το 2010 κατέθεσε αίτηση ανακοπής στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, καταγγέλλοντας τον φερόμενο ως αρχηγό της οργάνωσης ως τοκογλύφο.

Την επόμενη ημέρα, ο Καραμπέρης τοποθέτησε ένα περίστροφο στο κεφάλι του Μ.Μ., απειλώντας τον πως, αν δεν υπογράψει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναιρεί τις καταγγελίες, θα τον σκότωνε.

Τρομοκρατημένο το θύμα, υπέγραψε και δήλωσε ότι ουδέποτε εκβιάστηκε και ότι όλα τα έκανε προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να αποπληρώσει τα νόμιμα χρέη του.


Στις 30 Μαΐου του 2011, ο Καραμπέρης μιλάει στο τηλέφωνο με το θύμα και του λέει τα εξής: «Καλημέρα, μη με λες τίποτα, εγώ αύριο, αν δε μου φέρεις 12 η ώρα τα λεφτά, σου βγάζω πρόγραμμα, σ’ ορκίζομαι στα παιδιά μου, τελειώσαμε, αρκετά η κοροϊδία».

«Μ’ έχεις σπάσει τ’ α…α»

Τον Μάρτιο του 2011, ο επιχειρηματίας Β.Η. δανείζεται από τον Καραμπέρη το χρηματικό ποσό των 350.000 ευρώ με τόκο 5% μηνιαίως και με τον όρο να του καταβάλλει 5.000 εβδομαδιαίως ως δόση.

Στις 14 Ιουνίου του 2011, ο Β.Η. καθυστερεί τη δόση προς την οργάνωση και ο Μάρκος Καραμπέρης τον εξυβρίζει: «Λέγε έλα, μ’ έχεις σπάσει τ’ α…α, μα την Παναγία, μ’ έχεις αναστατώσει τη ζωή. Δηλαδή κουράστηκα μαζί σου» και συνεχίζει τις καθωσπρέπει φράσεις «Βλάκα, όταν λες κάτι, να φοράς παντελόνια και να το τηρείς. Να λες Δευτέρα, είναι Δευτέρα».

Ενώ έπειτα από μια εβδομάδα ο Μάρκος Καραμπέρης «ξαναχτυπά» σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με το θύμα του «Ποια Παρασκευή ρε μ…α, ποια Παρασκευή, βρε ηλίθιε».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .