Image and video hosting by TinyPic

23/1/12

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη διασταύρωση της περιφερειακής οδού προς τους Ελαιώνες (στροφή Πανοράματος) στην περιοχή, όπου βρίσκεται η οικία του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, πραγματοποιούν από τις εννιά το πρωί, οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, εκτός έδρας, για περίπου εννέα μήνες και των νυχτερινών και των υπερωριών τους από τον Αύγουστο. Παρά τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ότι τα χρήματα έχουν διασφαλιστεί και θα καταβληθούν, οι ίδιοι παραμένουν δύσπιστοι μέχρι σήμερα έχουν σημειωθεί αλλεπάλληλες αναβολές για την εξόφλησή τους.

Τα πληρώματα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο με δεκατέσσερα ασθενοφόρα χωρίς να κλείνουν το δρόμο, ενώ άλλα έξι με το προσωπικό ασφαλείας εξυπηρετούν έκτακτα περιστατικά.

Πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας για τις μετακινήσεις εκτός έδρας, ποσά που δοκιμάζουν τις οικονομικές μας αντοχές στη διάρκεια του μήνα, που προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, όπως, όπως, με τους συρρικνωμένους μισθούς μας. Χωρίς να υπολογίζουμε τα νυχτερινά, τις υπερωρίες.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .