Image and video hosting by TinyPic

27/1/12

Ευχολόγια υπέρ της βρωμερής μαριονέτας τους. Από αυτά και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει για ποιον συμφέροντα δουλεύει ο δοσίλογος...

Τη συμφωνία των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση σε πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων θέτει ως απαράβατο όρο για την εκταμίευση νέας οικονομικής βοήθειας ο Πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του, σήμερα, στη γερμανική εφημερίδα «Handelsblatt».

Ο κ. Γουνκέρ χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο «ευτύχημα», και επιθυμεί «τα κόμματα της κυβέρνησης να μην βάζουν επιπλέον εμπόδια στον δρόμο του».

Απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας «γιατί να συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο κάποιος που εμποδίζει τις μεταρρυθμίσεις, όπως ο Αντώνης Σαμαράς, αφού η Ευρωζώνη δεν μπορεί να πετάξει έξω την Ελλάδα;», ο κ. Γιούνκερ επιμένει ότι «η Ελλάδα είναι συνεχώς υπό τεράστια πίεση, όλοι εκφράζονται συνεχώς αρνητικά για την ελληνική περίπτωση και καμία χώρα δεν αντέχει να είναι συνεχώς στριμωγμένη και υπό αυστηρή κριτική», προσθέτει ότι η έξοδος από την Ευρωζώνη θα αποτελούσε ελεύθερη απόφαση της Ελλάδας, αλλά διευκρινίζει ότι δεν έχει διακρίνει τέτοια βούληση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .