Image and video hosting by TinyPic

11/1/12

Ο «πρωθυπουργός» του πολιτικού πραξικοπήματος, είχε συνάντηση με τους γλύφτες που τον στηρίζουν...

Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Στη συνάντηση μεταξύ άλλων επισημάνθηκε ότι αντικείμενο της διαπραγμάτευσης που επιβάλουν οι ευρωπαίοι δεν είναι μόνον ο κατώτατος μισθός αλλά και ο 13ος και 14ος, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να μην αποκλείει το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο, στο μέτρο της περικοπής δαπανών.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός εκτίμησε ότι το 2012 θα είναι δύσκολη χρονιά και η ανάπτυξη θα είναι μηδενική, ενώ σε ό,τι αφορά στους άμεσους στόχους της κυβέρνησης, αυτοί είναι η κύρωση των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η χώρα, η διαμόρφωση συνθηκών δημοσιονομικής εξυγίανσης, η ολοκλήρωση του PSI και η προώθηση των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

Ακόμα, το Μέγαρο Μαξίμου εκτιμά ότι το θέμα των εκλογών έχει κλείσει, με την έννοια ότι η κυβέρνηση πρώτα θα ολοκληρώσει το έργο της και μετά η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, χωρίς να γίνουν δηλώσεις, ενώ το Σάββατο ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .