Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Αστυνομική επιχείρηση...

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ευρεία αστυνομική επιχείρηση στη Μεσσηνία, με την παρουσία δύο δικαστικών λειτουργών, καθώς και την παρουσία κλιμακίου τεχνικών της ΔΕΗ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά 284 άτομα, 111 οχήματα και προσήχθησαν 47, εκ των οποίων συνελήφθησαν 13 για παράβαση του νόμου περί όπλων, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, για καταδικαστικές αποφάσεις, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και τέσσερις Αφγανοί λαθρομετανάστες, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα μία παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα, ένα περίστροφο, ένα φυσίγγιο πολεμικού όπλου, μία ξιφολόγχη, μικροποσότητα χασίς, καθώς και μεγάλος αριθμός μηχανημάτων και εργαλείων, των οποίων η νομιμότητα της κατοχής ερευνάται.

Επιπρόσθετα, ακινητοποιήθηκαν τρία οχήματα ιδιοκτησίας αλλοδαπών, γιατί κυκλοφορούσαν παράνομα, τα οποία οδηγήθηκαν στο Τελωνείο Καλαμάτας και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .