Image and video hosting by TinyPic

22/1/12

Στυγερή δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της...

Η στυγερή δολοφονία μιας ηλικιωμένης γυναίκας μέσα στο σπίτι της, πιθανότατα με κίνητρο τη ληστεία, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους της Λήμνου και κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ένας ύποπτος που είχε θεαθεί κοντά στο σπίτι του θύματος.

Η άτυχη 75χρονη βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου νεκρή μέσα στην κατοικία της στην περιοχή του Κοντοπουλίου. Την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της, που την είχε αφήσει μόνη μόλις για μια ώρα μεταξύ 18:00 και 19:00. Αναστατωμένη η γυναίκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας απέκλεισαν το χώρο και έκαναν εξονυχιστικές έρευνες για αποτυπώματα και άλλα ίχνη.

Η ηλικιωμένη είχε δεχτεί ένα χτύπημα από μαχαίρι στο λαιμό, το οποίο αποδείχθηκε θανατηφόρο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν η ληστεία, καθώς η άτυχη γυναίκα κρατούσε μεγάλο χρηματικό ποσό στο σπίτι της και αυτό το γνώριζαν αρκετοί. Η έρευνα συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση και ήδη οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από άτομα του περιβάλλοντος του θύματος.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .