Image and video hosting by TinyPic

6/1/12

Τουλάχιστον μια εβδομάδα περισσότερο μάθημα...

Τουλάχιστον μια εβδομάδα περισσότερο μάθημα από πέρυσι θα κάνουν φέτος οι μαθητές των γυμνασίων και των λυκείων της χώρας, προκειμένου να αναπληρωθούν τα μαθήματα που χάθηκαν στις καταλήψεις.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα αρχίσουν στο διάστημα μεταξύ Παρασκευής 18 και Τετάρτης 23 Μαΐου (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμα αποφασιστεί και θα ανακοινωθεί μέσα στον Ιανουάριο μαζί με το πρόγραμμα των εξετάσεων), ενώ πέρυσι είχαν αρχίσει στις 12 Μαΐου.

Η προοπτική αυτή ικανοποιεί το αίτημα της ΟΛΜΕ για παράταση του διδακτικού έτους, αλλά επιπλέον αποθαρρύνει και τις... παραδοσιακές κοπάνες των μαθητών, ιδιαίτερα στα λύκεια, που πέρυσι είχαν αρχίσει αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς το σχολικό έτος είχε λήξει πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να παρατηρείται το φαινόμενο των γεμάτων φροντιστηρίων και μισοάδειων σχολείων...

Σε σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Παιδείας, συζητήθηκε ο προγραμματισμός των φετινών εξετάσεων, αλλά αποφάσεις δεν ελήφθησαν ακόμα. Το αρχικό πλάνο προέβλεπε τα μαθήματα στα λύκεια να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 18 Μαΐου και στα γυμνάσια στις 25 Μαΐου με έναρξη εξετάσεων στις 21 Μαΐου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .