Image and video hosting by TinyPic

5/1/12

Κλέψε για να ζήσεις...

«Άνθρωπο εμπιστοσύνης» νόμιζε πως είχε προσλάβει για να δουλέψει στο συνεργείο του στον Πύργο Ηλείας ένας 56χρονος, αλλά αποδείχθηκε ότι έκανε λάθος. Ο 17χρονος υπάλληλος δεν είχε απλώς… μακριά χέρια, αλλά τον έκλεβε συστηματικά ανά… τριήμερο!

Ο εργοδότης τα είχε χάσει καθώς τις τελευταίες δέκα ήμερες μετρούσε και ξαναμετρούσε τα χρήματα που είχε και τα έβρισκε… λειψά! Όμως, δεν υποψιάστηκε τον ανήλικο υπάλληλο παρά μόνο όταν διαπίστωσε πως μέσα από το τσαντάκι του που είχε αφήσει στο φορτηγό του, είχαν κάνει… «φτερά» τα 500 από τα 1.100 ευρώ που είχε. Έτσι, κατέφυγε στην Ασφάλεια και κατήγγειλε τον 17χρονο.

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ανήλικο στο τμήμα, όπου παραδέχθηκε ότι αυτός είχε κλέψει το χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Όμως, ο εργοδότης του κατέθεσε ότι και άλλες τρεις φορές είχαν χαθεί χρήματα από την επιχείρησή του, με το συνολικό ύψος να φτάνει τα 1.000 ευρώ. Οι άνδρες της Ασφάλειας πίεσαν τον 17χρονο κι έτσι εκείνος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι αυτός τα πήρε και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .