Image and video hosting by TinyPic

15/1/12

Μετά το στραβοπάτημα με τη Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες...

Μετά το στραβοπάτημα με τη Δόξα Δράμας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-1 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ο Ντιόγκο φόρεσε τα ερυθρόλευκα μετά από 17 μήνες αλλά ο Μιραλάς ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση σημειώνοντας τα δύο από τα τρία τέρματα των γηπεδούχων. Οι Ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Κόρμπου (41'), ενώ στο 65' είχε μειώσει προσωρινά ο Λεβαδειακός με τον Ναπολεόνι σε 2-1.

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες είχαν από μια ευκαιρία, ο Ολυμπιακός με κεφαλιά του Μέλμπεργκ που έδιωξε σε κόρνερ ο Κυριακίδης, ενώ μετά την εκτέλεσή του, ο Λεβαδειακός βγήκε στην αντεπίθεση με τέσσερις παίκτες απέναντι σε δύο των Ερυθρολεύκων, αλλά ο Μέγιερι με τάκλιν έσωσε τους γηπεδούχους από βέβαιη παραβίαση της εστίας από τον Ναπολεόνι.

Στη συνέχεια οι Ερυθρόλευκοι είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τους Βοιωτούς οι οποίοι παίζοντας πολύ με κόντρα αντεπιθέσεις, έφτασαν πιο κοντά στο να ανοίξουν το σκορ.

Στο 23΄ ο Ζαουί υποδείχθηκε κακώς σε θέση οφσάιντ ενώ έβγαινε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα των Πειραιωτών, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Ναπολεόνι.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λεβαδειακός βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ να έρχεται από δικό του παίκτη, αφού μετά από εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, ο Κόρμπος έπιασε την ανάποδη κεφαλιά και στην προσπάθειά του να την διώξει, την έστειλε στα δίχτυα του Λεβαδειακού για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα (44'), έπειτα από εξαιρετική μπαλιά του Φουστέρ στον Μιραλάς, ο Βέλγος με πλασέ και με τη βοήθεια του ποδιού του Ιωάννου που άλλαξε την πορεία της μπάλας έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς με γκολ του Ναπολεόνι στο 65' έπειτα από πολύ ωραία αντεπίθεση και ενώ είχε σταλεί το... μήνυμα στους γηπεδούχους από το 58' όταν ο Φαβάλι έπιασε πολύ ωραίο σουτ αλλά ο Μέγερι είπε «όχι».

Ωστόσο, δύο λεπτά μετά το γκολ των Πρασίνων, οι Ερυθρόλευκοι ξαναπήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Μιραλάς να χτυπά και πάλι με καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μανιάτη από δεξιά. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, καθώς μέχρι τη λήξη του ματς δεν υπήρξαν άλλες ευκαιρίες.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι το γεγονός ότι ο Γέστε αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς των γηπεδούχων κατά την είσοδό του στο 84' στη θέση του Ιμπαγάσα

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .