Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Τον έλιωσαν στο ξύλο τον γέροντα...

Σε τραγική κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κορίνθου ένας ηλικιωμένος που ξυλοκοπήθηκε με πρωτοφανή αγριότητα από τρεις αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού του στα Εξαμίλια Κορινθίας και τον βασάνισαν αλύπητα για να τους αποκαλύψει πού έκρυβε το κομπόδεμά τους!

Ο άτυχος 80χρονος που ζει μόνος, ξύπνησε τόσο τρομαγμένος από τα βίαια τραντάγματα των εισβολέων ώστε υπέστη σοκ και δεν μπορούσε ναμιλήσει! Όμως, οι κακοποιοί πίστεψαν ότι δεν ήθελε να τους αποκαλύψει την
κρυψώνα και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι και το σώμα! Ακόμη κι όταν ο γέροντας έπεσε από το κρεβάτι στο δάπεδο, συνέχιζαν να τον χτυπούν και όταν έχασε τις αισθήσεις του, του έκλεισαν το στόμα με μονωτική ταινία!

Αμέσως μετά, αναστάτωσαν το σπίτι ώσπου βρήκαν όσα χρήματα και κοσμήματα υπήρχαν και έφυγαν, αφού κλείδωσαν το βαριά τραυματισμένο θύμα τους στο δωμάτιό του! Οι γείτονες που άκουσαν τους θορύβους, βρήκαν τον 80χρονο σε κακά χάλια και κάλεσαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία.

Όμως, ο ηλικιωμένος δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση και ερεύνησαν το σπίτι για δακτυλικά αποτυπώματα, μήπως και από αυτά εντοπίσουν τους αδίστακτους ληστές.



Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .