Image and video hosting by TinyPic

13/1/12

Στη Βουλή έφτασαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος»...

Στη Βουλή έφτασαν οι αποκαλύψεις του «Πρώτου Θέματος» (27.11.2011 αρ φύλλου 353), σύμφωνα με τις οποίες, την ώρα που αυξάνονται τα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι διευθυντές της εταιρείας εξακολουθούν να λαμβάνουν μισθούς που ξεπερνούν έως και 3.000 ευρώ το ανώτατο πλαφόν που έχει θέσει το υπουργείο Οικονομικών.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μανώλης Μπεντενιώτης έθεσε τα προκλητικά στοιχεία στον υπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι «ανήθικες οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, όταν το υπουργείο δεν έχει περιορίσει τις συγκεκριμένες σπατάλες».

Από την άλλη ο υπουργός, επιχειρώντας να απαντήσει, υποστήριξε ότι «την περίοδο που κόβονται μισθοί και συντάξεις, είναι δύσκολο να υπερασπιστεί κανείς οποιαδήποτε αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ», ενώ σχετικά με τις καταγγελίες επέλεξε να ανεβάσει τους τόνους και να μην μην απαντήσει επί της ουσίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπακωνσταντίνου, αντί να εξηγήσει το πώς οι υφιστάμενοί του καταστρατηγούν εγκύκλιο που ο ίδιος υπέγραψε (ως πρων υπουργός Οικονομικών), κατηγόρησε τον κ. Μπεντενιώτη «για όψιμο ενδιαφέρον»! Επιπλέον, εξήγησε ότι «αν δεν είχαμε μειώσει τις δαπάνες της ΔΕΗ, τότε θα έπρεπε να είχαμε κάνει αυξήσεις πάνω από 30% στα τιμολόγια».

Να σημειωθεί πάντως ότι η αποκάλυψη του «Πρώτου Θέματος» προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα και ήδη η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .