Image and video hosting by TinyPic

23/1/12

Όλοι οι αμετανόητοι έχουν μαζευτεί στο κόμμα που λέγεται ΠΑΣΟΚ. Δεν τους νοιάζει παρά μόνο η απύθμενη τσέπη τους...

Ποικίλες αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η, ουσιαστικά, ευθύτατη απειλή του υπουργού υγείας Α. Λοβέρδου ο οποίος με αφορμή τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ ισχυρίστηκε πως «όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μια χώρα όπου θα υπάρξει μακελειό».

Πολιτικοί κύκλοι εκτιμούν ότι ο κ. Λοβέρδος όφειλε να είναι πιο προσεκτικός διότι σύμφωνα με το Σύνταγμα όλοι οι πολίτες είναι ίσοι, ενώ δεν αποκλείουν η επιλογή του υπουργού, ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να έγινε με κριτήρια μικροκομματικού οφέλους.

Για το θέμα πήρε θέση σήμερα η Νέα Δημοκρατία μέσω του τομεάρχη Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, Νότη Μηταράκη, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις Λοβέρδου απρεπείς και τονίζοντας ότι υπάρχουν θεσμοί στη χώρα που λειτουργούν ναεξάρτητα από τις διαθέσεις των πολιτικών κομμάτων.

Αναλυτικά η δήλωση του Νότη Μηταράκη στο Radio 9:

«Η δήλωση του κ. Λοβέρδου μπορεί να θεωρηθεί απρεπής. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν θεσμοί που λειτουργούν ανεξάρτητα από τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού κόμματος. Οι οικονομικοί εισαγγελείς -θεσμός που δημιούργησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- ανεξάρτητα, και με βάση τις καταγγελίες μελών του Δ.Σ. της ΕΛ.ΣΤΑΤ., θεώρησαν ότι υπάρχει ένα θέμα το οποίο πρέπει να διερευνηθεί. Είναι λοιπόν δεδομένο ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί και αυτή η εξέλιξη δεν σχετίζεται ούτε με τις διαθέσεις του ΠΑΣΟΚ, ούτε με τις διαθέσεις της Νέας Δημοκρατίας».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .