Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Τι μισθό παίρνει το βρωμερό παπαγαλάκι του ΔΟΛ, που τώρα έγινε υπουργός, για να μιλάει τόσο ανερυθρίαστα για μισθούς Βουλγαρίας με τόσους φόρους που έβαλαν;

"Το πρωτεύον δεν είναι να διακηρύσσουμε τις κόκκινες γραμμές, αλλά να προχωρήσουμε σε μία σοβαρή διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα που πρέπει να αποφασιστεί" σχολίασε, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real fm 97.8, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.

Ο κ. Καψής εκτίμησε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το PSI και προέβλεψε ότι το νέο δανειακό πρόγραμμα, το οποίο χαρακτήρισε "όρο επιβίωσης για την οικονομία", θα υποστηριχθεί και από τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση.

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε τώρα εκλογές και μετά να πάμε στη δανειακή σύμβαση" σημείωσε, ενώ επέμεινε στο θέμα της ανταγωνιστικότητας, διαψεύδοντας πάντως ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προανήγγειλε νομοθετική παρέμβαση, αν δεν υπάρξει συμφωνία, στο διάλογο των κοινωνικών εταίρων για τον ιδιωτικό τομέα.

"Η ανταγωνιστικότητα είναι η ζωή μας, δεν υπάρχει εργασία χωρίς ανταγωνιστικότητα και παραγωγή. Είναι εθνικό χρέος να γίνουμε ανταγωνιστικοί γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, θα έχουμε μισθούς Βουλγαρίας. Είναι υποκρισία αν δεν αναγνωρίζουμε την πραγματικότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καψής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού, σημειώνοντας, όμως, ότι αποτελεί προνόμιο του πρωθυπουργού, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ είναι πιθανό να επηρεάσουν το έργο της κυβέρνησης.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .