Image and video hosting by TinyPic

21/1/12

Εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο παπάς; Τι άλλο θα περίμενε κανείς από το κόμμα του Καρατζαφέρη για την υπόθεση των τοκογλύφων;

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Λαικός ορθόδοξος συναγερμός με αφορμή την εμπλοκή του υποψήφιου του αντιπεριφερειάρχη Μ. Καραμπέρη στο κύκλωμα τοκογλύφων.

«Ως προς το τελευταίο φαινόμενο, όπου εκτός από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ξέσπασε και σκάνδαλο τοκογλύφων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης- βέβαια, τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα και το συγκεκριμένο αναφέρθηκε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο – όσον αφορά στο όνομα ενός υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη που φαίνεται να αποδίδεται στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, θα ήθελα να πω ότι αυτό το άτομο δεν ανήκε, ούτε εντάχθηκε ποτέ οργανωτικά και πολιτικά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Και κλείνω με αυτήν την παρένθεση, θεωρώντας ότι οι ατομικές συμπεριφορές, όσον αφορά αυτές τις κατηγορίες των ανθρώπων, δεν μπορούν να είναι επωδός της δικής μας πολιτικής γραμμής η οποία είναι κάθετη, ξεκάθαρη και αμείλικτη σε τέτοια ζητήματα. Στο να τιμωρούνται δηλαδή όλοι όσοι εμπλέκονται σε τέτοιες υποθέσεις.

Ήθελα, επίσης, να πω ότι οι επισημάνσεις του Προέδρου μας για το ζήτημα των σκανδάλων, που θα συνεχίσουν να συνοδεύουν το απερχόμενο πολιτικό προσωπικό αυτής της αιθούσης, είναι πολύ σημαντικές, να λαμβάνονται υπόψη. Και ένα μέγα θέμα, που αφορά όλους μας είναι ότι το άνοιγμα των λογαριασμών δεν είναι μόνο υπόθεση Ελβετίας, είναι συνολικά για τον πολιτικό κόσμο.

Ο τρόπος ζωής είναι αυτός που αξιολογείται από τον πολίτη και επειδή πολύ σύντομα θα κληθεί ο ελληνικός λαός να αποφανθεί, έχουν χαρακτηριστεί ποιοι είναι οι κλέφτες και οι ψεύτες, ποιοι είναι οι διαχειριστές που όχι μόνο απέτυχαν, αλλά οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .