Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Πολύ φιλόδοξος ήσουν κυρ Ζαγοράκη...

Οι αντιδράσεις του κόσμου, τα επεισόδια στο γήπεδο και το ντου στα γραφεία του συλλόγου φέρνουν ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ακόμα και με αποχώρηση Ζαγοράκη.

Η ήττα και ο αποκλεισμός από τον ημιτελικό του Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ έφερε ξανά στην επιφάνεια την απογοήτευση των οπαδών του, όπου μια μερίδα από αυτούς αποδοκίμασε τους παίκτες και την διοίκηση έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Οι οπαδοί της ομάδας εκφώνησαν συνθήματα κατά του προέδρου της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ μερικοί από αυτούς ανέβηκαν απειλητικά στα γραφεία, όπου έκαναν συζήτηση με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Ζήση Βρύζα.

Οι παίκτες έμειναν αποκλεισμένοι για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια για να αποφύγουν τις αποδοκιμασίες των οπαδών, μερικοί από τους οποίους είχαν εισέλθει με την λήξη του αγώνα και εντός του αγωνιστικού χώρου, εκφράζοντας έτσι την δυσφορία τους για τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης, έφυγε κι αυτή τη φορά από το γήπεδο πριν τελειώσει το παιχνίδι κι απ΄ ότι λέγεται, αποχώρησε από την Τούμπα μετά το δεύτερο γκολ του Ατρόμητου, στα πρώτα λεπτά της παράτασης.

Όσοι μίλησαν μαζί του έλεγαν πως ήταν πολύ απογοητευμένος με τα όσα συνέβησαν και κάλεσε τα μέλη του ΔΣ σε χώρο μακριά από την Τούμπα να συζητήσουν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και το μέλλον της ομάδας. Ο Ζαγοράκης είναι πολύ απογοητευμένος και σε άσχημη κατάσταση, ενώ στη διάρκεια της συνάντησης φέρεται να αναρωτήθηκε: «Τί κακό έχω κάνει στον ΠΑΟΚ;».

Το ίδιο απογοητευμένοι είναι και οι υπόλοιποι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας. Στην μεταμεσονύχτια συνάντησή τους, ο πρόεδρος του Δικέφαλου δεν σταμάτησε να εκφράζει την απογοήτευσή του για όσα συνέβησαν με τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ δεν έκρυψε τις σκέψεις που κάνει για οριστική αποχώρηση από την ομάδα.

«Δεν πάει άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσω έτσι. Εγώ ήρθα για να ενώσω και όχι να διχάσω», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων.

Η κατάσταση για την επόμενη μέρα μόνο ξεκάθαρη δεν είναι, σε μία περίοδο πολύ δύσκολη για τον ΠΑΟΚ με πολύ σημαντικά ζητήματα να είναι ανοικτά, όπως το πλάνο εξυγίανσης της UEFA για την αδειοδότηση της ομάδας.

Τι θα συμβεί αν αποχωρήσει ο Ζαγοράκης; Ουδείς το γνωρίζει σε αυτή τη φάση. Οι περισσότεροι θέλουν να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στον Ζήση Βρύζα, ωστόσο όπως έχει τονίζει πρόσφατα ο ίδιος, αν φύγει από τον προεδρικό θώκο ο «Ζαγόρ» θα αποχωρήσει κι εκείνος από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει ξεκαθαρίσει στους οργανωμένους οπαδούς του Δικέφαλου ότι η θέση του προέδρου δεν τον ενδιαφέρει.

Πάντως, επειδή και αυτό το άτυπο ΔΣ έγινε σε ακατάλληλη ώρα, και μάλιστα μετά από αποκλεισμό της ομάδας και επεισόδια των οπαδών, αποφασίστηκε να γίνει νέα συνάντηση στην οποία θα οριστικοποιηθούν οι διοικητικές εξελίξεις και θα ξεκαθαρίσει τη στάση του τόσο ο Θ. Ζαγοράκης όσο και οι υπόλοιποι στο ΔΣ. Η ημέρα δεν έχει γίνει γνωστή, όμως άπαντες ζήτησαν να παρθούν αποφάσεις άμεσα και το πιο πιθανό είναι η νέα εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .