Image and video hosting by TinyPic

8/1/12

Τυχαίο είναι που τα παπαγαλάκια του ΔΟΛ, γίνονται πολιτικοί;

Eπιβεβαίωσε εμμέσως τα σενάρια που τον θέλουν να ενδιαφέρεται να εμπλακεί στην ενεργό πολιτική, και να είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής.

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Realnews, στην οποία ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζει ότι είναι αυτονόητο πως και τα τρία κόμματα τα οποία στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου θα ψηφίσουν το Μνημόνιο ΙΙ, που θα έρθει για κύρωση στη Βουλή μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, καταλήγει με μια αποστροφή για το προσωπικό μέλλον του.

Σε ερώτηση για το αν «θα συνεχίσουμε να βλέπουμε τον Παντελή Καψή στην πολιτική», ο άλλοτε διευθυντής των «Νέων» και του «Βήματος της Κυριακής», απάντησε με τρόπο που να αναζωπυρώνει τις φήμες.

«Δεν με έχει απασχολήσει ακόμη το ζήτημα», ήταν η απάντηση του Παντελή Καψή. Με την έμφαση φυσικά, από τη στιγμή μάλιστα που πρόκειται για έναν εξαιρετικά έμπειρο δημοσιογράφο, να δίνεται στο «ακόμη».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παντελής Καψής έχει δεχθεί πρόταση από το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές με τους συνδυασμούς του Κινήματος, κατά πάσα πιθανότητα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στο πρόσωπό του μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει συμφωνία όλων των υποψηφίων διαδόχων του Γιώργου Παπανδρέου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .