Image and video hosting by TinyPic

17/1/12

Ένας ακόμη προδότης, που θέλει να βάλει τον λαό του στην απόλυτη υποδούλωση των Γερμανών...

Την ελπίδα ότι η χώρα θα λάβει την πολυπόθητη ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων ως το τέλος του 2012 εξέφρασε ο πρόεδρος της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς, ο οποίος δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι η χώρα του θα συνεχίσει τον «σκληρό αγώνα» για εκπλήρωση των στόχων της παρά το κλίμα παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που θα χαρακτηρίσει ολόκληρη τη νέα χρονιά.

«Συνεχίζουμε στο περιβάλλον αυτό να αγωνιζόμαστε για την απόκτηση καθεστώτος υποψήφιας προς ένταξη στην ΕΕ χώρας, ελπίζουμε να καθοριστεί η ημερομηνία έναρξης των διαπραγματεύσεων και συνεχίζουμε να καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες για τη διαφύλαξη των εθνικών μας συμφερόντων στο Κόσοβο» είπε ο κ. Τάντιτς.

Τόνισε επίσης ότι η επίλυση των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν στη χώρα, δεν εξαρτάται μόνον από την ίδια, αλλά και από την ΕΕ και από τις παγκόσμιες δυνάμεις.

«Μπορώ να τονίσω ότι όλες τις προκλήσεις της εξωτερικής πολιτικής θα συνεχίσουμε να τις αντιμετωπίζουμε στο ίδιο κλίμα κρίσης» υπογράμμισε ο κ. Τάντιτς, τονίζοντας ότι το πρόβλημα είναι ότι οι χώρες της ΕΕ δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό της διεύρυνσης.

Ο Σέρβος πρόεδρος πρόσθεσε ότι ιδιαίτερη δυσκολία αποτελεί το γεγονός ότι οι χώρες που στήριζαν περισσότερο τη Σερβία είναι εκείνες που πλήττονται περισσότερο από την κρίση, αλλά ανεξάρτητα απ’ αυτό η Σερβία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την ένταξη στην ΕΕ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .