Image and video hosting by TinyPic

5/1/12

Νίκησαν για Βιεϊρίνια και Κοντρέρας...

Σε έναν αγώνα που ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Πάμπλο Κοντρέρας και τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το αγωνιστικό σκέλος με τη νίκη 3-1 επί του Λεβαδεικού, περνάει σε δεύτερη μοίρα. Οι δύο παίκτες που μόλις χθες αποχώρησαν και τυπικά από τον «Δικέφαλο» γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας που έσπευσε στην Τούμπα για να τους χειροκροτήσει στο τελευταίο αντίο.

Βιεϊρίνια και Κοντρέρας έκαναν μια βόλτα στο γήπεδο πριν από την έναρξης του αγώνα και μέσα σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα (δακρυσμένοι και οι δύο) έγνεψαν στους φίλους του ΠΑΟΚ που τους λάτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια. Οι δύο παίκτες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αναχωρήσουν για Γερμανία και Χιλή, από την Θεσσαλονίκη και αυτή ήταν η τελευταία τους επαφή με τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα, με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αφού επικράτησε εύκολα με 3-1 του Λεβαδειακού στην 15η αγωνιστική και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιβιτς στο 21', ο Αθανασιάδης στο 49' και στο 84' πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ ο Ναπολεόνι σκόραρε στις καθυστερήσεις για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το ματς και είχαν κάποιες καλές προσπάθειες με τους Γεωργιάδη και Αθανασιάδη, για να έρθει τελικά το γκολ για τον ΠΑΟΚ στο 21ο λεπτό. Ο Αθανασιάδης με πολύ ωραία κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Ιβιτς απέναντι από τον Κυριακίδη και ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ σημείωσε το πρώτο τέρμα του στο φετινό πρωτάθλημα και έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Λάζλο Μπόλονι διατήρησαν τα ηνία της αναμέτρησης, χωρίς όμως να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί, ενώ ο Λεβαδειακός συνέχισε να αγωνίζεται με αμυντική τακτική και να ψάχνει σε αντεπιθέσεις το γκολ.

Η νίκη για τον ΠΑΟΚ «κλείδωσε» στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 49΄, όταν ο Αθανασιάδης με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν κάποιες καλές φάσεις με τους Βασιλείου και Φαβάλι, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα όποτε χρειάστηκε. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 84΄, όταν ο Λαζάρ αξιοποίησε λάθος του Φαβάλι και έδωσε... μισό γκολ στον Αθανασιάδη, που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Ο Λεβαδειακός το μόνο που κατάφερε ήταν στο τρίτο λεπτό των καθσυτερήσεων να μειώσει με τον Ναπολεόνι.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .