Image and video hosting by TinyPic

7/1/12

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα με νέα επιδείνωση του καιρού...

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη χώρα με νέα επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Παρασκευής με βόρειους ανέμους εντάσεως έως και 10 μποφόρ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα κυμανθεί σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Μικρή βελτίωση αναμένεται να σημειωθεί την Κυριακή.

Αναλυτικά το Σάββατο 7 Ιανουαρίου η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -2 έως 6 βαθμούς, στη δυτική Ελλάδα από 1 έως 11 βαθμούς, στα κεντρικά από -1 έως 10 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 14 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 έως 7 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 4 και 10 βαθμών Κελσίου, ενώ στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς Κελσίου

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .