Image and video hosting by TinyPic

15/1/12

Παρίστανε τον επαίτη στις καφετέριες της Πάτρας...

Παρίστανε τον επαίτη στις καφετέριες της Πάτρας και αποσπούσε την προσοχή των θαμώνων ζητώντας τους χρήματα, ένας 25χρονος. Στόχος του, όμως, ήταν τα… κινητά τους τα οποία έκλεβε χωρίς να τον αντιληφθούν! Πριν από δυο μήνες, μάλιστα, είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!

Ο νεαρός Έλληνας συνελήφθη στο κέντρο της Πάτρας, όπου με τη μέθοδο της επαιτείας άρπαξε από τα τραπέζια δυο καφετεριών τα κινητά δυο γυναικών ηλικίας 53 και 25. Ωστόσο, τα θύματα αντιλήφθηκαν γρήγορα την κλοπή και ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας που συνέλαβαν σε μικρή απόσταση τον δράστη. Πάνω του βρέθηκαν τα δυο κινητά και άλλο ένα ακόμη του οποίου ο ιδιοκτήτης αναζητείται, ενώ ο νεαρός ομολόγησε πως είχε κλέψει τουλάχιστον άλλο ένα στις 2 Δεκεμβρίου!

Ο 25χρονος είχε συλληφθεί πάλι πριν από δυο μήνες, όταν αποδείχθηκε ότι ζητιανεύοντας είχε «βουτήξει» τα κινητά ένδεκα θαμώνων από καφετέριες στην Πάτρα! Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Στο μεταξύ, η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι έχει κάνει και άλλες κλοπές.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .