Image and video hosting by TinyPic

24/1/12

Ευρωπαϊκή μαφία προς κόπανους πολιτικούς. Σκοτώστε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε και τα λέμε ξανά...

Πρόσθετα μέτρα δεκάδων δισεκατομμυρίων ευρώ καλείται να υποσχεθεί η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα στους εταίρους για να λάβει την «ευλογία» για την ανταλλαγή των ομολόγων και την έγκριση για τη νέα δανειακή σύμβαση.

«Του είπαμε να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις μέχρι να ρίξει το επιτόκιο κάτω από το 4%», δήλωσε ο πρόεδρος Γιούνκερ κατά την καταληκτική συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος στον Έλληνα υπουργό.

Μετά από τις δραματικές εισηγήσεις Ρεν και ΔΝΤ στο εσωτερικό, όπως ήταν αναμενόμενο, οι υπόλοιποι 16 του ευρώ, η ΕΚΤ και η Κομισιόν δεν έδωσαν το «ΟΚ» για το PSI, συνδέοντάς το ευθέως με τις αποκρατικοποιήσεις και τη δημοσιονομική προσαρμογή.

Τα κυριότερα συμπεράσματα της «εισήγησης περί βιωσιμότητας της ελληνικής οικονομίας» και όχι απλώς του χρέους συνηγορούν σύμφωνα με Κομισιόν και ΔΝΤ στο αποθαρρυντικό συμπέρασμα ότι «ακόμα και με 100% συμμετοχή στο PSI το ελληνικό χρέος δε θα πέσει κάτω από το 150% του ΑΕΠ το 2020». Δεδομένου ότι συμμετοχή 100% δε βλέπει η Ελλάδα ούτε «σε όνειρο θερινής νυκτός», οι πρόσθετες παρεμβάσεις πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, υποχρεούμεθα να τις συμφωνήσουμε με την Τρόικα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και εκτός αυτού να δείξουμε και ένα πρώιμο δείγμα γραφής για την πολιτική και τεχνική μας σοβαρότητα.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .