Image and video hosting by TinyPic

5/1/12

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο νεαρός σεσημασμένος κακοποιός που χτύπησε αλύπητα έναν υπέργηρο άνδρα...

Την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας αντιμετωπίζει ο νεαρός σεσημασμένος κακοποιός που χτύπησε αλύπητα έναν υπέργηρο άνδρα στο Αγρίνιο, αφού πρώτα επιτέθηκε στον 56χρονο γιο του μετά από διαφωνία για την… προτεραιότητα!

Ο δράστης παραμένει άφαντος, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα που χαροπαλεύει απέδειξε ότι χτυπήθηκε με… σιδερογροθιά! Έτσι, ο 26χρονος «νταής» από την Αβόρανη, παλιός γνώριμος της Αστυνομίας από διάφορες υποθέσεις, αναζητείται πλέον με ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε ο εισαγγελέας Αγρινίου μετατρέποντας την αρχική κατηγορία της σωματικής βλάβης σε απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία.

Την ίδια ώρα, ο 85χρονος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αγρινίου και η ζωή του κρέμεται κυριολεκτικά από μια κλωστή. Αν πεθάνει, η κατηγορία για τον δράστη της επίθεσης θα μετατραπεί σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .