Image and video hosting by TinyPic

26/1/12

Δεν πληρώνεις ραγιά το χαράτσι τους; Τότε θα σου κόψουν το ρεύμα και θα γίνεις παγοκρύσταλλος για να ψοφήσεις μιας και τους στηρίζεις. Ψόφα λοιπόν στον καναπέ σου...

Άλλο λόγια ν ‘αγαπιόμαστε από την πολιτεία και την ΔΕΗ, καθώς, παρά τις υποσχέσεις πως δεν θα κοπεί το ρεύμα , από εχθές, φαίνεται πως ξεκίνησε η διακοπή παροχής ηλεκτρικού σε σπίτια.

Μέσα στο καταχείμωνο οι πολίτες, εκτός από τις αυξανόμενες οικονομικές δυσκολίες, καλούνται να αντιμετωπίσουν την αναξιοπιστία και την αναλγησία ενός κράτους οπερέτας που έχει χάσει κάθε κοινωνικό του αισθητήριο και δεν δείχνει κανένα ενδοιασμό να πει ψέματα μόνο και μόνο για να καθησυχάσει την κοινωνική κατακραυγή.

Τα … όργανα ξεκίνησαν από τη Ζάκυνθο, όπως, κατήγγειλε, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Κανδύλας, άνεργος, 40 ετών που έκανε το «λάθος» να λείπει από το σπίτι του όταν ήρθε το συνεργείο της ΔΕΗ και του έκοψε την παροχή, με την αξία του ρεύματος να μην ξεπερνά τα 14 ευρώ.

Στα υπόλοιπα σπίτια που πήγε το συνεργείο της ΔΕΗ δεν τα κατάφερε , καθώς οι πολίτες τους πήραν στο κυνήγι !

Ο υπεύθυνος της ΔΕΗ Ζακύνθου δήλωσε πως αυτή την εντολή δέχτηκε και έπρεπε να την εφαρμόσει, ενώ, ο άλλοτε λαλίστατος εκπρόσωπος κ. Κίμωνας Στεργιώτης δεν έχει προβεί σε δηλώσεις και παραμένει άφαντος παρά την προσπάθεια της εκπομπής να έρθει σε επαφή μαζί του.

Άψογοι κρατικοί λειτουργοί , δηλαδή, κυνικοί, ψυχροί γραφειοκράτες μέχρι το κόκκαλο.

Το ίδιο, βέβαια, ισχύει και για στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών που παραμένουν «εξαφανισμένα» όλη την εβδομάδα .

Κι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τί έχει να δηλώσει; Γιατί μόλις πριν λίγες ημέρες διαβεβαίωνε μέσα στη Βουλή πως δεν θα κοπεί το ρεύμα στους μη έχοντες; Άλλαξε κάτι από τότε ή απλά μας δουλεύουν όλοι ψιλό γαζί;

Κύριοι σοβαρευτείτε γιατί αν δεν το έχετε καταλάβει η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ήδη έχουν αυξηθεί τραγικά τα περιστατικά πυρκαγιάς με τραυματίες , ακόμη και νεκρούς από τζάκια, ξυλόσομπες , μαγκάλια μιας και δεν υπάρχει… μία για θέρμανση, μην καταδικάζετε τον κόσμο στα σκοτάδια και τα κεριά!




Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .