Image and video hosting by TinyPic

20/1/12

Όπου βλέπετε αυτό το σήμα, να ξέρετε ότι δεν κάνει ούτε τον πρωκτό σας να σκουπίσετε. Μεταφέρει αρρώστιες...

Νέα δεδομένα δημιουργεί στο ΠΑΣΟΚ η τοποθέτηση του εκπροσώπου του κόμματος, Πάνου Μπεγλίτη, περί μη υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πολύ πρόσφατα, ο κ. Μπεγλίτης άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο κ. Παπανδρέου να είναι και πάλι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, τονίζοντας ότι είναι «αναφαίρετο δικαίωμά του».

Σήμερα, με μια εκ διαμέτρου αντίθετη τοποθέτηση, ξεκαθαρίζει (;) ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, καθώς επικαλείται το γεγονός ότι ο πρόεδρος του Κινήματος έχει πει ο ίδιος στο Πολιτικό Συμβούλιο πως δεν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε: «Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι υποχρεωμένος να υπογράφει καθημερινά πιστοποιητικά γι' αυτό το θέμα. Έχει ξεκάθαρη θέση. Την έχει εκφράσει στο Πολιτικό Συμβούλιο. Ο ίδιος το έχει πει ότι δεν θα είναι υποψήφιος».

Σε ερώτηση για τον αριθμό των υποψηφιοτήτων, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως το καταστατικό προβλέπει ότι κάθε υποψήφιος χρειάζεται 105 υπογραφές από μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Έτσι, οι υποψηφιότητες θα είναι δύο ή τρεις, το πολύ.

Ταυτόχρονα, χαρακτήρισε «λάθος» το να ανοίξει ο κατάλογος των υποψηφίων, καθώς «δεν μπορεί να γίνει πασαρέλα υποψηφίων... Πρέπει να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας σε υποψήφιους που θα είναι και φορείς συγκεκριμένων πολιτικών θέσεων».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .