Image and video hosting by TinyPic

8/1/12

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεζε, όμως ο Σιαλμάς ήταν αυτός που σκόραρε και έτσι η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από τη Λιβαδειά...

Ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεζε, όμως ο Σιαλμάς ήταν αυτός που σκόραρε και έτσι η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από τη Λιβαδειά με σκορ 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του 25χρονου επιθετικού. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, παρουσιάστηκαν αρκετά μαχητικοί και διαμαρτύρονται για για το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις.

Με αργούς ρυθμούς κύλησε το ματς μέχρι το 25ο λεπτό αλλά κάπου εκεί ο Λεβαδειακός άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του. Ο Ζησόπουλοε στο 26' ο Κόρμπος στο 30' έπιασαν καλό σουτ. Στο 34', όμως, ήρθε ο Σιαλμάς με ατομική προσπάθεια να ανοίξει το σκορ για λογαριασμό της «Ένωσης».

Στο β' ημίχρονο ο Λεβαδειακός πίεζε την άμυνα της ΑΕΚ, δημιουργώντας ευκαιρίες με τον Πόποβιτς και τον Τομάς, όμως και πάλι ο Σιαλμάς «μίλησε» για λογαριασμό των φιλοξενούμενων. Ο επιθετικός της ΑΕΚ με προβολή μετά από φάουλ του Κάρλος στο 71' «καθάρισε» το ματς για την ΑΕΚ.

Ο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων» αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο 82', όμως ο Λεβαδειακός δεν είχε χρόνο για να κάνει την ανατροπή. Παρόλα αυτά προσπάθησε και στο 89' ακυρώθηκε γκολ του Ναπολεόνι ως οφ σάιντ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση και η «Ένωση» έφυγε νικήτρια από τη Λιβαδειά.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .