Image and video hosting by TinyPic

12/1/12

Υπερδιπλάσιο είναι αναλογικά το ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στους ξένους εργαζόμενους στη Γερμανία...

Υπερδιπλάσιο είναι αναλογικά το ποσοστό ανεργίας ανάμεσα στους ξένους εργαζόμενους στη Γερμανία σε σύγκριση με το ποσοστό ανεργίας μεταξύ των Γερμανών, όπως προκύπτει από το πόρισμα που παρήγγειλε η κυβέρνηση (η υφυπουργός αρμόδια για την Ενσωμάτωση, Μαρία Μπέμε) και σήμερα το δημοσιοποίησε στο Βερολίνο.

Όπως αναφέρει η express,το 2005 οι άνεργοι ξένοι ήταν κατ' αναλογία 25,1% του συνόλου των ανέργων, ποσοστό που συρρικνώθηκε στη διάρκεια του 2010 στο 15,8% χάρη στο «οικονομικό θαύμα».

Τους τελευταίους μήνες το ποσοστό της ανεργίας διαμορφώνεται περίπου στο 7,7% συνολικά. Αυτά τα στοιχεία περιέχει το «Δεύτερο πόρισμα για τους δείκτες ενσωμάτωσης», το οποίο συντάχθηκε με τη βοήθεια μιας ομάδας ερευνητών, στην οποία συμμετείχε ο καθηγητής στο Ινστιτούτο Κοινωνικών Ερευνών με έδρα την Κολωνία, Ντίτριχ Ένγκελς.

Ο Ένγκελς σχολίασε ότι «η αγορά της εργασίας, υπό το πρίσμα της πλήρους ενσωμάτωσης στη γερμανική κοινωνία των μεταναστών, παρουσιάζει τα τελευταία έτη μια αισθητή διαφοροποίηση προς το καλύτερο».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .