Image and video hosting by TinyPic

13/1/12

Να στηθούν κρεμάλες από τη Βασιλίσσης Σοφίας έως και τους στύλους του Ολυμπίου Διός...

Να στηθούν κρεμάλες από τη Βασιλίσσης Σοφίας έως και τους στύλους του Ολυμπίου Διός, ζητά ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος, για υπουργούς, εισαγγελείς, ιεράρχες και δημοσιογράφους.

Με δηλώσεις του ο Χρυσόστομος υποστήριξε πως για να βρεθεί διέξοδος από τη σημερινή κατάσταση:

«Θα πρέπει να φτιαχτούν κρεμάλες ώστε να κρεμαστούν: ένας δεσπότης, ένας εισαγγελέας, ένας υπουργός, ένας μηχανικός, ένας γιατρός, ένας εφοριακός ένας πανεπιστημιακός. Ένας από κάθε σινάφι και πέντε δημοσιογράφοι. Η Εκκλησία κρέμασε ένα δεσπότη. Οι άλλες θέσεις περιμένουν τους υπόλοιπους».

Αναφερόμενος και στο ρόλο της εκκλησίας εν μέσω κρίσης ,επισήμανε πως η εκκλησία «κάνει ό,τι μπορεί, αλλά δεν έχει να δώσει πολλά», ενώ δήλωσε αντίθετος σε κάθε προσπάθεια εμπλοκής της στην πολιτική. Ερωτηθείς σχετικά χαρακτήρισε «αναγκαίο κακό» την κυβέρνηση, ενώ για τους «δανειστές μας» είπε: «γιατί να μην υπάρχουν εγγυήσεις. Σου δίνουν χρήματα και πρέπει να τηρήσεις κάποιους όρους. Πρέπει να δεσμευτείς ότι θα τα επιστρέψεις».

Ο πρώην Μητροπολίτης Ζακύνθου συνέχισε, λέγοντας πως συμφωνεί και με την περίφημη φράση «μαζί τα φάγαμε» του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου και προσθέτει: «όταν κάποιος δημόσιος λειτουργός παίρνει μίζα για να καλύψει μια παρανομία για κάποιον για παράδειγμα που χρωστάει στην εφορία, και έχει κάλυψη πολιτική γι΄ αυτό , αυτός δεν έχει συμμετοχή στο φαγοπότι»;

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .