Image and video hosting by TinyPic

5/1/12

Διαλύεται η ΑΕΚ;

Η έλλειψη προοπτικής έχει βυθίσει στην απαισιοδοξία τους παίκτες της ΑΕΚ οι οποίοι βλέπουν να μην βρίσκεται λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της ομάδας. Την περασμένη χρονιά πήραν από 5.000 ευρώ ο καθένας και έχει ο… Θεός.
Ενδιαφέρον να επενδύσουν έχουν δείξει έως τώρα οι Άραβες και ο Βασίλης Ξενιάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλοί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έχουν ήδη μιλήσει με τους μάνατζέρ τους και τους έχουν δώσει εντολή να βολιδοσκοπήσουν τις πιθανότητές τους για μεταγραφή μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται τόσο για Έλληνες όσο και για ξένους παίκτες. Έχουν εδώ και καιρό, λόγω οφειλών, το δικαίωμα να κάνουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι προκειμένου να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους.

Στο μεταξύ, για τους δύο χαμένους βαθμούς στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε στους παίκτες:

«Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Το αποτέλεσμα ήταν άτυχο για μας. Σημαντικό τώρα είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Δεν χρειάζεται πανικός. Αν είμαστε ήρεμοι, θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε και έτσι δεν θα πετάξουμε τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μας εδώ και τρεις μήνες. Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την προσπάθειά μας παρά τα προβλήματα. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην ΑΕΚ. Ξέρω καλά τι περνάμε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε επαγγελματίες και να δουλεύουμε».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .