Image and video hosting by TinyPic

10/1/12

Ο δοτός του πολιτικού πραξικοπήματος και αντιπρόσωπος των τραπεζών και της Γερμανίας, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να εξυπηρετήσει τους δανειστές. Ακόμα και αν χρειαστεί να πεθάνουν όλοι οι Έλληνες...

Την αποφασιστικότητα του να προχωρήσει σε όσα μέτρα χρειαστούν προκειμένου να επιτευχθεί η σωτηρία της χώρας θα τονίσει στους κυβερνητικούς συντάκτες που θα βρεθούν στο Μέγαρο Μαξίμου στις 8 το βράδυ ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους συντάκτες του κυβερνητικού ρεπορτάζ, αλλά και τις πρώτες, έστω και άτυπες δηλώσεις, του πρωθυπουργού στα ελληνικά ΜΜΕ, ενώ αύριο θα ακολουθήσει συνάντηση του Λουκά Παπαδήμου με τους ανταποκριτές ξένου Τύπου.

Ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει ότι μόνη «κόκκινη γραμμή» για τον ίδιο είναι η σωτηρία της χώρας ενώ αναμένεται να αναφερθεί λεπτομερώς στην εισαγωγική του ομιλία στην ατζέντα της κυβέρνησης μέχρι τη δανειακή σύμβαση και το νέο Μνημόνιο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα επαναλάβει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν μόλις υλοποιηθεί το έργο που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, ενώ θα αφήσει να εννοηθεί ότι θα προκηρυχθούν εκτός μεγάλου απροόπτου στα τέλη Μαρτίου.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .