Image and video hosting by TinyPic

29/1/12

Ο Ολυμπιακός πλησίασε τον Παναθηναϊκό...

Ο Ολυμπιακός πλησίασε τον Παναθηναϊκό (παίζει την Κυριακή με τη Δόξα Δράμας) στους 2 βαθμούς επικρατώντας με 3-0 του Εργοτέλη στο Καραϊσκάκη για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ένα... τσουβάλι ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι μέχρι να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ ο Εργοτέλης ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγο αποβολής των Χίμπλινγκερ και Μπουχαλάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι Πάντελιτς (58'), Μέλμπεργκ (65') και Φετφατζίδης (90') σημείωσαν τα γκολ για τους νικητές.

Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, όταν ο Αμπντούν βρήκε πολύ ωραία τον Πάντελιτς στην μικρή περιοχή, ο Σέρβος έκανε το σουτ αλλά ο Πίρσον απέκρουσε.

Στο 12' ο Ιμπαγάσα σέντραρε, ο Ντιόγκο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενούμενων. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνέχισε να έχει την υπεροχή του αγώνα χωρίς ωστόσο να μπορεί να σημειώσει ένα τέρμα.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο ακόμη ευκαιρίες πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πάντελιτς, στο 39' και στο 42' αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα σουτ του Σέρβου έστειλαν την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για ένα τέρμα. Στο 56ο λεπτό η ομάδα της Κρήτης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χίμπλιγκερ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αμέσως μετά ο Μαρκάνο έκανε το γύρισμα μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό.

Πέντε λεπτά αργότερα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς αποβλήθηκε και ο Μπουχαλάκης με δεύτερη κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα.

Οι Ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν εκ νέου την αριθμητική υπεροχή, αυτή τη φορά με τέρμα του Μέλμπεργκ μετά από σέντρα του Αμπντούν. Στο 90ο λεπτό ο Φετφατζίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .