Image and video hosting by TinyPic

23/1/12

Στο «ψυγείο» μπαίνει, για πολλοστή φορά εφέτος, ο Μεσσήνιος διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας...

Στο «ψυγείο» μπαίνει, για πολλοστή φορά εφέτος, ο Μεσσήνιος διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας ο οποίος δεν καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Τοροσίδη από τον Εντιμάρ στο 90’.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαιτησίας της αναμέτρησης Ξάνθη-Ολυμπιακός, Μιχάλης Καλαθενός, έχει βάλει χαμηλό βαθμό στον Π. Κωνσταντινέα, χρεώνοντας του κυρίως τον μη καταλογισμό πέναλτι

Ο διαιτητής-φούρναρης στο επάγγελμα- θα μείνει για αρκετές αγωνιστικές εκτός ορισμών, αφού είναι υπότροπος. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε παιχνίδι που έχει σφυρίξει φέτος, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα! Γεγονός που εκθέτει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ που το περασμένο καλοκαίρι του έδωσαν το σήμα της ΦΙΦΑ και τον έκαναν διεθνή.

Όμως προβλήματα με τη διαιτησία υπήρξαν και στο ΟΑΚΑ, όχι όμως από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά, ο οποίος σύμφωνα με τον παρατηρητή, Γιώργο Αμυγδαλή, σωστά δεν έδωσε πέναλτι σε πτώσεις του Λέτο και του Ζέκα αλλά από τους δύο βοηθούς Σωτηρόπουλος και Γεωργιάδης που έχουν πάρει χαμηλό βαθμό. Οι δυο τους έκοψαν από
μία φορά τον Μήτρογλου με ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ ο πρώτος άφησε σε μια φάση τον Λέτο ο οποίος ερχόταν από αντικανονική θέση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .