Image and video hosting by TinyPic

1/1/12

Οι Αθηναίοι και φέτος γιόρτασαν την άφιξη του νέου έτους στην πλατεία Κοτζιά...

Οι Αθηναίοι και φέτος γιόρτασαν την άφιξη του νέου έτους στην πλατεία Κοτζιά, όπου είχε στηθεί μια γιορτή για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στις 22:45 στην πλατεία Ομονοίας.

Η συναυλία έλαβε άλλο χρώμα όταν έκαναν την εμφάνισή τους έξι ξυλοπόδαροι που ενώθηκε με τη μπάντα. Στις 23:15 μπάντα και ξυλοπόδαροι κατευθύνθηκαν υπό τις μουσικές μελωδίες προς την πλατεία Κοτζιά. Εκεί, ένωσαν τις μελωδίες τους με την Συμφωνική Ορχήστρα, τη Μεικτή Χορωδία, την Big Band και την Ελληνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Περίπου 200 μουσικοί βρέθηκαν επί σκηνής, ενώ το τραγουδιστικό μέρος κράτησαν οι Δώρος Δημοσθένους, Τζίνα Πούλου και Σταμάτης Μπερρής.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έκανε λόγο για ένα «δύσκολο 2011» και για μια «μεγάλη δοκιμασία που πέρασαν οι Έλληνες πολίτες» κι έδωσε το σύνθημα για την υποδοχή της αλλαγής του χρόνου, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση. Στη συνέχεια απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος λέγοντας πως δεν θα αφήσουμε την κρίση να μας καταβάλει.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .