Image and video hosting by TinyPic

9/1/12

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζήτησε ο 25χρονος ειδικός φρουρός. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει εισαγγελέας...

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κουλούρη, ζήτησε ο 25χρονος ειδικός φρουρός, τον οποίο τραυμάτισε ο πρώην βουλευτής με το αυτοκίνητο του το βράδυ του Σαββάτου, στη διασταύρωση των Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης.

Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση χθες το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση και περιέγραψε το γεγονός, ενώ ζήτησε την ποινική δίωξη του κ. Κουλούρη για το τροχαίο ατύχημα και ό,τι προκύψει από τον τραυματισμό του. Παράλληλα, όπως και οι συνάδελφοι του, κατέθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο και τους μίλησε απαξιωτικά, κάτι όμως που σύμφωνα με τις διατάξεις του τελευταίου ΚΟΚ, είναι πταίσμα.

Ο κ. Κουλούρης κατηγορείται για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό, σε βαθμό πλημμελήματος, που σύμφωνα με τον τελευταίο ΚΟΚ διώκεται αυτεπαγγέλτως αλλά δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα, εφόσον δεν υπάρχει εγκατάλειψη και ο υπαίτιος οδηγός παρέχει τις υπηρεσίες του στην προανάκριση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .