Image and video hosting by TinyPic

3/1/12

Είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα θα μπορούν εφεξής οι έμποροι να κρατούν ανοιχτά τα καταστήματά τους...

Είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα θα μπορούν εφεξής οι Ιταλοί έμποροι να κρατούν ανοιχτά τα καταστήματά τους.

Αυτό προβλέπει ένα από τα κύρια μέτρα για την απελευθέρωση της αγοράς, που εγκρίθηκε από την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι και τίθεται σε ισχύ με το νέο έτος.

Στη Ρώμη και τη Νάπολι, ήδη κάποια καφέ και μπαρ ανακοίνωσαν ότι θα προσφέρουν πλέον... εσπρέσο στους πελάτες τους δίχως κανένα περιορισμό στο ωράριο, ενώ πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων κάνουν λόγο για ένα θετικό μέτρο για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αντιθέτως, οι οικογενειακές επιχειρήσεις διαμαρτύρονται ότι «αυτές τις δύσκολες εποχές, όποιος δεν έχει τη δυνατότητα να προσλάβει επιπλέον προσωπικό, θα βρεθεί σε ακόμα δεινότερη θέση λόγω της αύξησης του ανταγωνισμού», ενώ η δημοτική σύμβουλος του Τορίνο, Τζουλιάνα Τεντέσκο, προειδοποιεί ότι «ο νέος νόμος θα ευνοήσει μόνο μεγάλες εμπορικές αλυσίδες, εις βάρος των μικρών καταστημάτων».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .