Image and video hosting by TinyPic

17/1/12

Αλήθεια, που είναι όλοι αυτοί οι άνεργοι; Ούτε 2000 άτομα δεν είναι στις συγκεντρώσεις. Μήπως τελικά κοροϊδεύει ο ένας τον άλλον σ’ αυτή την χώρα;

Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, στο πλαίσιο της 24ωρης παναττικής απεργίας, που έχουν κηρύξει τα Εργατικά Κέντρα Αττικής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα προωθούμενα μέτρα της κυβέρνησης με αιχμή τα εργασιακά.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αθήνας (ΕΚΑ) και τα έξι Εργατικά Κέντρα της Αττικής, καλούν όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, τις ΔΕΚΟ και τις τράπεζες να συμμετέχουν, στις διαδηλώσεις.

Την ίδια ώρα, συγκέντρωση πραγματοποιεί και το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 10.000 απεργοί είναι συγκεντρωμένοι στο σημείο, ενώ στην πλατεία Κλαυθμώνος αγγίζουν τους 3.000.

Για την ώρα κλειστή παραμένει η οδός Σταδίου, όπως και οι δρόμοι γύρω από την Ομόνοια.

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία και τη συγκέντρωση έχει απευθύνει και η ΓΣΕΕ.

Όπως επισημαίνει η Συνομοσπονδία, η απεργία είναι ένα «ισχυρό μήνυμα προς την κυβέρνηση, την τρόικα και τους εργοδότες, που επεξεργάζονται νέα ακόμα πιο σκληρά αντεργατικά μέτρα, με παρεμβάσεις ή ακυρώσεις των ΣΣΕ».

Τη στήριξή της στην απεργιακή κινητοποίηση των Εργατικών Κέντρων Αττικής έχει εκφράσει και η ΟΜΕ-ΟΤΕ, καλώντας καλεί τα σωματεία - μέλη της με αποφάσεις τους να συμμετέχουν δυναμικά τόσο στην απεργία όσο και στη συγκέντρωση.

Και η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας ΟΕΝΓΕ κάλεσε τις Ενώσεις και τις γενικές συνελεύσεις των Νοσοκομείων να συμμετάσχουν στην απεργία.

Σαρανταοκτάωρη απεργία έχει κηρυχθεί και σε όλα τα ιδιωτικά και δημόσια έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από την Τρίτη στις 06.00 μέχρι και την Πέμπτη στις 06.00 έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών ΠΟΕΣΥ.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .