Image and video hosting by TinyPic

10/1/12

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012 μπορούν οι φορολογούμενοι να προμηθεύονται εμπρόθεσμα τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας...

Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2012 μπορούν οι φορολογούμενοι να προμηθεύονται εμπρόθεσμα τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας έτους 2012, μετά την παράταση που δόθηκε με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, αφού βεβαίως προηγήθηκε -η παραδοσιακή πλέον για αυτά τα θέματα- σύγχυση. «Από τις 2/1 έως και τις 13/1, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις ΔΟΥ.

Η προθεσμία για την τακτοποίηση των άλλων φορολογικών εκκρεμοτήτων (περαίωση, έκτακτη εισφορά κλπ) λήγει στις 2 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου για τα τέλη: «με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών, η προθεσμία για την εμπρόθεσμη προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας του έτους 2012 που λήγει 31-12-2011, καθώς και για την θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία, παρατείνεται μέχρι και τις 13-1-2012».

Διευκρινίζεται δε ότι «για το χρονικό διάστημα από τις 2-1-2012 έως και τις 13-1-2012, τα ειδικά σήματα τελών κυκλοφορίας θα χορηγούνται μόνο από τις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .