Image and video hosting by TinyPic

25/1/12

Μας δουλεύουν ο δικτάτορας Παπαδήμος και αυτοί που τον στηρίζουν. Έχει ήδη αποφασιστεί το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού. Άθλιοι δοσίλογοι, έχετε χάρη που σας πιστεύει το πρόβατο...

Σοκ προκάλεσε, το πρωί της Τετάρτης, ο διοικητής του ΙΚΑ Ροβέρτος Σπυρόπουλος όταν , μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ουσιαστικά, προανήγγειλε την ψήφιση νομοθετικής ρύθμισης για το κόψιμο του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τη συνάντηση που θα έχουν οι κοινωνικοί εταίροι, ο διοικητής του ΙΚΑ, με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει αποφασίσει για το κόψιμο των δύο αυτών μισθών και δεν περιμένει καν τα αποτελέσματα της συνάντησης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων.

«Έχω την αίσθηση αν και δε γνωρίζω ποια είναι η τελική απόφαση ότι η κυβέρνηση με τη νομοθετική πράξη θα προχωρήσει στην κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού.» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος.

Το κατά πόσο είναι δημοκρατικό αυτό είναι απορίας άξιον, καθώς, μία μη εκλεγμένη κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός διορισμένος γράφουν στα παλιά των υποδημάτων τους τις απόψεις του λαού όπως και των κοινωνικών εταίρων που καλώς ή κακώς σήμερα συναντούνται για να βρουν μια λύση.

Τι κυβέρνηση είναι αυτή όταν εκφράζει και λειτουργεί λαμβάνοντας αποφάσεις όχι προς το συμφέρον της χώρας αλλά προς το συμφέρον των διεθνών τοκογλύφων;

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .