Image and video hosting by TinyPic

19/1/12

Συσκότιση την 1η Φλεβάρη ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Να είστε σίγουροι, ότι εκείνη την ημέρα, ο ραγιάς θα ανοίξει ακόμα και τα φώτα στις βεράντες του...

Επιστρέφουν στις κινητοποιήσεις τους οι Αγανακτισμένοι; Κάλεσμα για πανελλαδική συσκότιση ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ άρχισαν να απευθύνουν ομάδες Αγανακτισμένων Πολιτών σε όλη την χώρα.

Σε σχετικές ανακοινώσεις αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Μας αναγκάζουν να πληρώνουμε ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε για να βγουν αυτοί «καθαροί». Την 1ηΦεβρουαρίου καλείστε όλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας από τις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 8:30 μ.μ. να σβήσουμε όλοι τα φώτα.

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΗ-ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ . ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ….ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΜΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗΝΥΜΑ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ». Αυτό είναι το σύνθημα.

Το σβήσιμο είναι άλλη μία μοναδική μορφή διαμαρτυρίας που χρησιμοποίησαν τον Σεπτέμβριο του 2002 οι αργεντινοί καταναλωτές για να ακυρώσουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και σε άλλα κοινωνικά αγαθά κοινής ωφέλειας. Εσβησαν ταυτόχρονα τα φώτα για ένα τέταρτο σε όλη τη χώρα! Τη βύθισαν στο σκοτάδι και ανάγκασαν κυβέρνηση και εταιρείες σε άτακτη υποχώρηση.»

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .