Image and video hosting by TinyPic

23/1/12

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στην Ξάνθη...

Ο Ολυμπιακός έχασε 1-0 στην Ξάνθη και μαζί κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου, καθώς όλα στα Πηγάδια ήταν στραβά.

Η ομάδα άρχισε να παίζει μπάλα μετά το γκολ που δέχτηκε στο 52', έχασε απίστευτες και αμέτρητες ευκαιρίες, ενώ έπεσε θύμα της διαιτησίας του Κωνσταντινέα, που αρνήθηκε δύο πέναλτι. Ένα στο ξεκίνημα υπέρ του Πάντελιτς κι ένα στο φινάλε με το τράβηγμα του Εντιμάρ στον Τοροσίδη.

Στο πιο κομβικό παιχνίδι της περιόδου ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε απροετοίμαστος σε μεγάλο κομμάτι του αγώνα, τρομερά άτυχος όταν πήγε να ανατρέψει την κατάσταση και τελικά έφυγε ηττημένος χάνοντας κι άλλο πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα ήταν καλύτερη από την Ξάνθη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού και στο μέτριό της πρώτο ημίχρονο είχε 8 τελικές προσπάθειες έναντι καμιάς των γηπεδούχων. Στο πρώτο σουτ προς την εστία του Μέγιερι, η Ξάνθη προηγήθηκε.

Μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα έπαιξε και ο Κωνσταντινέας. Ο διαιτητής από τη Μεσσηνία έκοψε βαθμούς από τον Ολυμπιακό, όπως είχε κάνει και με την ΑΕΚ. Στο 3' δεν είδε το αντικανονικό μαρκάρισμα του Κομεσίδη στον Πάντελιτς κι εκεί θα άλλαζε όλο το ματς. Στις καθυστερήσεις του αγώνα δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στο τράβηγμα του Εντιμάρ στον Τοροσίδη, στερώντας από τον Ολυμπιακό έστω την ισοφάριση.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .