Image and video hosting by TinyPic

12/12/11

Σε επανεξέταση της αξιολόγησης όλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προχωρήσει ο οίκος, Moody’s

Σε επανεξέταση της αξιολόγησης όλων των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα προχωρήσει ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης, Moody’s, κατά το α’ τρίμηνο του 2012, όπως ανακοίνωσε σήμερα. Όπως συμπληρώνει ο οίκος αξιολόγησης στην ανακοίνωσή του, η συμφωνία της περασμένης εβδομάδας μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών, περιλάμβάνει λίγα επιπλέον μέτρα για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους.

Τα μέτρα αυτά «δεν αλλάζουν τη θέση μας, ότι οι κίνδυνοι που απειλούν τη συνοχή της ζώνης του ευρώ, συνεχίζουν να αυξάνονται. Όπως είχαμε ανακοινώσει το Νοέμβριο, αν οι συνθήκες στις χρηματοπιστωτικές αγορές δεν σταθεροποιηθούν, τότε όλες μας οι αξιολογήσεις θα πρέπει να επανεξεταστούν. Το ανακοινωθέν δεν αλλάζει αυτή την οπτική και εξακολουθούμε να περιμένουμε να ολοκληρωθεί μια τέτοια επανατοποθέτηση κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012».

Όπως αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Moody’s, «παρά την αύξηση των πιέσεων στις αρχές της ευρωζώνης να δράσουν άμεσα για να αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη των αγορών, οι περιορισμοί που αντιμετωπίσουν επίσης αυξάνονται. Όσο περισσότερο η κατάσταση αυτή παραμένει, τόσο μεγαλύτερο είναι το ρίσκο η εμφάνιση δυσμενών οικονομικών καταστάσεων οι οποίες θα προστεθούν στις ήδη μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο συντονισμός των αρχών και οι προσπάθειες μείωσης του χρέους».

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .