Image and video hosting by TinyPic

25/12/11

Τελικά οι Έλληνες είμαστε ψεύτες. Λέμε ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τα χαράτσια, αλλά ξοδεύουμε εκατοντάδες euro σε ψώνια. Άρα έχουν δίκιο οι πολιτικοί που βάζουν χαράτσια...

Αν και την τελευταία εβδομάδα η κίνηση στην κεντρική αγορά της πρωτεύουσας ήταν υποτονική, σήμερα, Παραμονή Χριστουγέννων, οι καταναλωτές έσπευσαν μαζικά στα καταστήματα και επωφελούμενοι των προσφορών κράτησαν σε υψηλά επίπεδα την αγοραστική κίνηση.

Στη Βαρβάκειο επικράτησε το αδιαχώρητο για πολλές ώρες. Ο πρόεδρος των Κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς κ. Τσιρώνης σημείωσε ότι στη Βαρβάκειο οι κρεοπώλες περιορίζουν τα περιθώρια κέρδους τους, στο πλαίσιο του ανταγωνισμού και των περιορισμένων δυνατοτήτων που έχει φέτος ο καταναλωτής. Σε ό,τι αφορά στη διαμόρφωση των τιμών, ανέφερε ότι η τιμή του χοιρινού, που παραδοσιακά είναι και το κρέας που οι Έλληνες προτιμούν περισσότερο για τα Χριστούγεννα, διαμορφώνεται μεταξύ 3,50 και 4,20 ευρώ το κιλό, της κατεψυγμένης γαλοπούλας μεταξύ 4 και 5 ευρώ, ενώ της νωπής φτάνει μέχρι και τα 7 ευρώ το κιλό και το αρνάκι το ντόπιο -στο οποίο υπάρχει επάρκεια - γύρω στα 6,50 με 7 ευρώ το κιλό.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .