Image and video hosting by TinyPic

21/12/11

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ληστείες. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Σε λίγο θα πεθαίνουμε για πέντε λεπτά του euro...

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι ληστείες στην Αθήνα, οι οποίες σχεδόν πάντα γίνονται υπό την απειλή όπλων και με τη χρήση σωματικής βίας.

Λίγα μετά τις 6 το απόγευμα, τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι στην περιοχή της Παιανίας και με την απειλή μίας καραμπίνας που βρήκαν στο σπίτι, απείλησαν και ακινητοποίησαν το ζευγάρι. Εκτός από χρήματα, απέσπασαν και κοσμήματα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περίπου την ίδια ώρα, στο Κρυονέρι, τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν σε σπίτι ζευγαριού και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αλλά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο και διέφυγαν.

Οι εισβολές συνεχίστηκαν και στο κέντρο της Αθήνας, στον Αγίο Παντελεήμονα καθώς λίγο μετά τις 8 το βράδυ, δύο δράστες μπήκαν σε σπίτι αλλοδαπού στην οδό Πάφου, τον οποίον και απείλησαν με όπλο, για να τους δώσει ό,τι οικονομίες είχε στο σπίτι.

Ληστεία πραγματοποιήθηκε και σε βενζινάδικο της Αθήνας, στην οδό Χαμοστέρνας, όταν τρεις άγνωστοι δράστες, με την απειλή δύο όπλων και ενός μαχαιριού, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό και δύο κινητά τηλέφωνα από τον αλλοδαπό υπάλληλοι, πριν εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Τέλος, στην Αθήνα, οδός Δημητσάνας, άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο και με την απειλή όπλου κατάφερε να του αποσπάσει άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Photobucket

0 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αφήνετε το σχόλιο σας, αλλά...
μη περιμένετε να δημοσιευθεί άμεσα.
Πρώτα θα το περάσουμε από λογοκρισία γιατί
εμείς είμαστε Δημοκράτες σαν τους πολιτικούς, που εσείς ψηφίζετε.

Ποντικοπαγίδα
Image and video hosting by TinyPic
Άδεια Creative Commons
Αυτό το έργο από την ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΑ χορηγείται με άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Greece .